Документарниот центар Inbox во моментов има склучено договори за соработка со точно 165 компании од :

- Телекомуникациската индустрија
- Банкарскиот сектор
- Фармацевтската индустрија
- Автомобилската индустрија
- ИТ секторот
- Интернационални ланци на маркети
- Дистрибутивни компании
- Индустриски капацитети
- Информативни куќи
- Адвокатски канцеларии
- Други сектори

Секој заинтересиран за конкретна референтна листа може да се обрати на следниот email: contact@inbox-datacenter.com.

Изјава од претседателот

  

Мисија и визија

  

Политика за квалитет

    

Политика за безбедност на информации

  

Организациона структура

  

Тимот на Inbox

  

СÈ НА СВОЕ МЕСТО

Деловната документација има своја адреса.

BFD = 1492574251686
BDD = 1492574251686
© 2017 Inbox - archive and data center
Сите права се задржани.
powered by
www.different.com.mk